AFGELAST - Macumba Festival

DOOR AANGESCHERPTE CORONAMAATREGELEN IS HET FESTIVAL AFGELAST. Bekijk de Facebookpagina van het festival voor actuele informatie over bijvoorbeeld tickets.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

[Oud bericht]

Een hele dag genieten van Latijns-Amerikaanse muziek aan het water.

Festival Macumba nodigt je uit om verliefd te worden op de heerlijke muziek rechtstreeks uit de straten van Latijns-Amerika. Dit festival is geboren uit het idee om de sfeer en beleving van clubavond Fiesta Macumba naar buiten te brengen. Na de onvergetelijke eerste twee edities komt het festival dit jaar heter terug dan ooit!

Let op: het festival is uitverkocht!

Testbewijs
Een negatief testbewijs, vaccinatiebewijs of herstelbewijs is verplicht. 

Fiets
De Ouderkerkerplas is makkelijk bereikbaar per fiets. Kom je met de fiets dan kan je navigeren richting Aan de Wind, Ouderkerk a/d Amstel. Vanaf deze locatie volg je vanzelf de borden naar de gratis fietsenstallingen bij het terrein.

Pendelbussen
Er zijn pendelbussen van de partij om jou naar het festival te brengen. De vertrekhalte van de pendelbussen is bij Station Bijlmer ArenA. Let op dat je een pendelbusticket nodig hebt als je gebruik wilt maken van de pendelbussen. Een retourticket kost €5,- en is hier verkrijgbaar.

Kiss & Ride en Taxi
De Kiss & Ride en Taxi-standplaats bevinden zich bij het Fletcher Hotel. Vanaf hier is het 15 à 20 minuten lopen naar het festivalterrein. Volg hiervoor de borden richting het festival. LET OP: In Ouderkerk aan de Amstel zijn wegafzettingen, dus dichterbij afzetten dan dit kan niet. Geen zin om te lopen? Laat je dan afzetten in de buurt van Station Bijlmer ArenA en neem de pendelbus. Dan wordt je voor de festivalingang afgezet!

Auto/parkeren

Er zijn geen parkeermogelijkheden in Ouderkerk aan de Amstel. Mocht je met de auto willen komen dan kan je het beste parkeren in het ArenA gebied. Dit is met borden aangegeven vanaf de A2/A9. Vanaf het ArenA gebied is het slechts enkele minuten lopen naar de opstapplaats van de pendelbussen bij Station Bijlmer ArenA. 

Meer informatie: https://www.festivalmacumba.nl/

Locatie