Macumba Festival 2023

Festival Macumba nodigt je uit om verliefd te worden op de heerlijke muziek rechtstreeks uit de straten van Latijns-Amerika. Een hele dag genieten van Latijns-Amerikaanse muziek aan de Ouderkerkerplas

Dit festival is geboren uit het idee om de sfeer en beleving van clubavond Fiesta Macumba naar buiten te brengen. Na de onvergetelijke eerdere edities komen ze dit jaar weer terug!

Op zaterdag 22 juli 2023 is het wonderschone gebied aan de Ouderkerkerplas de thuisbasis van de beste DJ’s, live acts en dansers uit de scene, Latin street food & lifestyle en nog veel meer! Beleef Latijns-Amerika dichtbij huis op een bijzondere buitenlocatie en laat je meevoeren door Música, Amor y Vida!

Eerder stonden op Festival Macumba: Piso 21, Cosculluela, Justin Quiles, C. Tangana, Jose Alberto “El Canario”, Havana d’Primera, Raul Acosta & Oro Solido, Amarfis y La Banda de Atakke, Quique, Fiesta Macumba Soundsystem en meer.

Fiets
De Ouderkerkerplas is makkelijk bereikbaar per fiets. Kom je met de fiets dan kan je navigeren richting Aan de Wind, Ouderkerk a/d Amstel. Vanaf deze locatie volg je vanzelf de borden naar de gratis fietsenstallingen bij het terrein.

Pendelbussen
Pendelbussen brengen jou naar het festival. De vertrekhalte van de pendelbussen is bij Station Bijlmer ArenA. Let op dat je een pendelbusticket nodig hebt als je gebruik wilt maken van de pendelbussen. Een retourticket kost €7,50 en is hier verkrijgbaar.

Kiss & Ride en Taxi
De Kiss & Ride en Taxi-standplaats bevinden zich aan de Snijdersbergweg. Vanaf hier is het 15 à 20 minuten lopen naar het festivalterrein. Volg hiervoor de borden richting het festival. LET OP: In Ouderkerk aan de Amstel zijn wegafzettingen, dus dichterbij afzetten dan dit kan niet. Geen zin om te lopen? Laat je dan afzetten in de buurt van Station Bijlmer ArenA en neem de pendelbus. Dan wordt je voor de festivalingang afgezet!

Auto/parkeren
Er zijn geen parkeermogelijkheden in Ouderkerk aan de Amstel. Mocht je met de auto willen komen dan kan je het beste parkeren in het ArenA gebied. Dit is met borden aangegeven vanaf de A2/A9. Vanaf het ArenA gebied is het slechts enkele minuten lopen naar de opstapplaats van de pendelbussen bij Station Bijlmer ArenA. 

Meer informatie: website Festival Macumba, Facebookpagina en Instagram