TeVoet Odewandeling Gaasperplas zaterdag 15 oktober

Vanwege de campagne ‘Ode aan het Onverhard Wandelen’ organiseert TeVoet een rondwandeling met een gids rond de Gaasperplas in Amsterdam Zuidoost.

Op zaterdag 15 oktober organiseert TeVoet een wandeling door het voormalig Floriadeterrein Gaasperplas. Je loopt via de Gaasperzoom, Hoge Dijk, golfterrein en natuurtuin Ruigehof naar Station Holendrecht.

Start is om 10.30 bij het eindstation van metrolijn 53 (die loopt vanaf A’dam Centraal via A’dam Amstel naar metrostation Gaasperplas) en de wandeling eindigt na ongeveer 15 km bij station Holendrecht, zowel een metro- als een NS-station. 

Onderweg is er geen catering. Neem daarom je eigen brood en water mee - en zwemkleding!

Als het veel heeft geregend of als het regent tijdens de wandeling kunnen de onverharde paden modderig zijn! Gepast schoeisel is dan aan te bevelen.

Aanmelden:
Meld je uiterlijk 12 oktober aan bij Renée van der Haar.
E: Reneevanderhaar@hotmail.com
Tel.: 020 6227566
Let op: vermeld ook je mailadres of telefoonnummer. Bij extreem (heet) weer gaat de wandeling namelijk niet door: je hoort dit uiterlijk vrijdag 12 augustus. 

GPS-track:
o De 15 km lange lijnwandeling vanaf metrostation Gaasperplas naar metrostation Holendrecht is op kaart te bekijken via: Via de Gaasperplas naar Holendrecht.
o De 9 km lang rondje met metrostation Gaasperplas als begin- en eindpunt via: Aan de Gaasperplas.

Campagne Ode aan het Onverhard Wandelen
De ‘Ode aan het Onverhard Wandelen’ is een campagne van TeVoet in samenwerking met Wandelnet. Meer achtergrondinformatie over deze campagne vind je in het TeVoet-ledenblad Lopend Vuur van december 2021. Op de website van TeVoet (www.tevoet.nl) staat onder het tabblad Lopend Vuur de digitale versie. Zie ook de website van Wandelnet: www.wandelnet.nl /onverhard-wandelen.