Strandpaviljoen A/D Plas officieel geopend

Publicatiedatum: 13 oktober 2021

Op donderdag 7 oktober werd strandpaviljoen A/D Plas, na een intensieve bouw- en inrichtperiode, officieel geopend door eigenaar Ingomar Klaui en burgemeester van Ouder-Amstel Joyce Langenacker.

Het strandpaviljoen ligt aan de noordzijde van de Ouderkerkerplas. Heel toepasselijk schenen de warme zonnestralen over de nieuwe locatie en het strand.

Flink wat struikelblokken
Eigenaar  Ingomar Klaui hield een enthousiaste openingsspeech, waarin hij aangaf blij te zijn dat zijn A/D Plas paviljoen klaar was. Een mooiere dag had hij zich niet kunnen wensen. De realisatie kende overigens flink wat hobbels. ‘Na vier jaar voorbereiden, overleggen, tekenen, opnieuw tekenen, discussies, stress, verwachtingen bijstellen, materiaal- en leveringsproblemen en nog heel veel andere struikelblokken, is het dan eindelijk zover’, aldus de trotse Klaui. ‘Wij zijn blij dat we onze gasten nu kunnen verwelkomen en ik wil iedereen bedanken die op een of een of andere manier betrokken is geweest bij de realisatie van onze droom.’ De ondernemer ontving veel hartverwarmende reacties van de bewoners uit het dorp en de verre omgeving.

2021 Opening Aan de Plas - speech Klaui // speech_ingomar_klaui_2.jpg (38 K)

Groengebied Amstelland
Ingomar dankte ook Recreatie Noord-Holland (beheerder van het recreatiegebied Groengebied Amstelland) en het recreatieschap Groengebied Amstelland uitgebreid. Het recreatieschap is een samenwerkingsverband tussen de vier gemeentes Ouder-Amstel, Amstelveen, Amsterdam, Diemen en de Provincie Noord-Holland. De Ouderkerkerplas waaraan A/D Plas ligt, bevindt zich midden in dit  recreatiegebied en Klaui werkte nauw samen met de afdeling Vastgoed van Groengebied Amstelland.

Opening door burgemeester
Burgemeester Joyce Langenacker, tevens voorzitter van het algemeen bestuur Groengebied Amstelland,  beaamde in haar speech dat iedereen erg blij is met het strandpaviljoen. Een echte aanwinst voor de wandelaar en zonaanbidder. Ze wenste eigenaar Ingomar en het personeel veel succes en plezier toe. Vervolgens opende zij samen met Ingomar het paviljoen en proostten de genodigden op een zonnige toekomst voor A/D Plas.

2021 Opening Aan de Plas - speech Langenacker // speech_burgemeester_joyce_langenacker.jpg (44 K)


Meer nieuws