Horecaontwikkeling Ouderkerkerplas

Horecaondernemer gezocht voor de Ouderkerkerplas

Recreatiegebied de Ouderkerkerplas bij Ouderkerk aan de Amstel en Amsterdam Zuidoost is een aantrekkelijke groene plek midden in de randstad. Jaarlijks maken circa 525.000 bezoekers gebruik van de vele mogelijkheden om te ontspannen bij het water. 

Wij zoeken een ondernemer die een eigentijdse horecavoorziening wil realiseren aan de rand van de Ouderkerkerplas. Ga jij de uitdaging aan om op deze unieke locatie een gastvrije voorziening te realiseren die het hele jaar rond aantrekkelijk is voor een brede doelgroep? Hieronder vind je meer informatie over de uitgangspunten en kaders.

Wervings brochure horeca Ouderkerkerplas

Beoordelingscriteria visie horeca Ouderkerkerplas

Algemene bepalingen erfpachtvoorwaarden

Bestemmingsplan Buitengebied Noord

Indienen visie
Mail je visie voor vrijdag 11 augustus in pdf-formaat naar pbakker@recreatienoordholland.nl. Visies groter dan 4 MB graag via WeTransfer. Het is toegestaan het plan persoonlijk in te leveren en eventueel toe te lichten. De inschrijver van een visie ontvangt een ontvangstbevestiging. Pas na het ontvangen van een ontvangstbevestiging telt een inschrijving als ingeleverd.

Na de deadline ingeleverde inschrijvingen worden niet beoordeeld. Indien nodig voor de beoordeling van een visie treedt het recreatieschap na de inschrijvingsdeadline in contact met de opsteller om eventuele toelichting en/of aanvullende informatie te verkrijgen

Vervolgens beoordelen wij alle tijdig ingediende visies en streven wij ernaar begin september bekend te maken welke ondernemers hun plan verder mogen uitwerken.