Bereikbaarheid gedurende het festival Amsterdam Open Air in Gaasperplas

Publicatiedatum: 30 mei 2018

Op zaterdag 2 en zondag 3 juni wordt voor de 7e maal het muziekfestival ‘Amsterdam Open Air’ georganiseerd aan de Noordoever van het recreatiegebied Gaasperplas.

Dit betekent dat een deel van het park tijdelijk minder toegankelijk is.

Op vrijdag 26 mei zijn de opbouwwerkzaamheden voor het festival gestart. De afbouw duurt uiterlijk tot en met donderdag 8 juni. Gedurende deze periode zullen niet alle fiets- en wandelpaden in het park toegankelijk zijn. Bijgaand een kaart toegevoegd waarin de alternatieve fietsroutes en de afzettingen worden aangegeven. Voor de fietsomleiding wordt verzocht route ‘F’ te volgen. Deze route ziet u op het kaartje terug als een gele lijn.

routes omleiding tijdens AOA

De festivalbezoekers die met de auto komen parkeren dit jaar op de weilanden naast Boerderij Langerlust. Het terrein zal dmv hekken worden afgezet. Om te voorkomen dat de bezoekers die met de auto komen in de buurt gaan wild parkeren worden de 4 afslagen vanaf Langbroekdreef naar Nellestein afgesloten voor festivalbezoekers tussen 11:00 – 19:00 uur. 

Contact
Bij het ondervinden van veel hinder dan kun je contact opnemen met het stadsdeel via het gemeentelijk informatienummer 14 020 (zaterdag 2 en zondag 3 juni van 12.00 tot 23.00 uur). Na 23:00 kun je met een klacht terecht bij 020 421 4567.


Meer nieuws