Bereikbaarheid en toegankelijkheid Gaasperpark i.v.m. Reggae Lake Festival

Publicatiedatum: 16 augustus 2018

Op zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2018 vindt het Reggae Lake Festival plaats in het Gaasperpark (noordzijde van de Gaasperplas).

Vanwege het Reggae Lake Festival is het evenemententerrein (zie geel gearceerd gebied op onderstaande kaart) vanaf zondag 19 augustus afgesloten. Donderdag 29 augustus is het terrein weer openbaar toegankelijk.

Gedurende deze periode zijn niet alle doorgaande fiets- en wandelpaden in het park toegankelijk, zie voor de afsluitingen onderstaande kaart.

Meer informatie of vragen:
De organisatie doet haar uiterste best om het festival in goede banen te leiden en mogelijke overlast te beperken. Mocht je onverhoopt toch overlast ervaren, dan kun je op volgende wijze contact opnemen:

  • Je kunt 24 uur per dag bellen met het gemeentelijk telefoonnummer 14020. Meldingen tijdens het festival worden geregistreerd en doorgegeven aan de festivalorganisatie en handhaving.
  • Tijdens het evenement kun je ook rechtstreeks bellen met de organisatie op locatie, via 06-81116369 of een mail sturen naar buurt@reggaelake.nl

afsluiting Gaasperplas // 2018_gaasperplas_wegafzetting.jpg (54 K)

 


Meer nieuws