Gaasper pleasure en Guilty pleasure in recreatiegebied Gaasperplas

Publicatiedatum: 16 juli 2018

Op 28 en 29 juli staat de Zuidoever in het teken van Gaasper pleasure en Guilty pleasure.

Op zaterdag 28 juli vieren zij hun alweer 12-jarig jubileum: Gaasper Pleasure! Gaasper Pleasure is een dance muziekfestival en is dit jaar voor het laatst.

Op zondag 29 juli is het festival Guilty pleasure, dit is een 80’s 90’s en 00’s festival en staat geheel in het teken van het meezingen.

De evenementen vinden plaats op het dagkampeerterrein en de surfoever ten zuidoosten van de Gaasperplas. Beide dagen van 13:00 uur tot 23:00 uur.

In verband met de op- en afbouw van het evenement zijn het dagkampeerterrein en de surfoever (op de plattegrond de in paars aangegeven velden) tijdelijk afgezet vanaf maandag 23 juli 2018 tot en met woensdag 1 augustus 2018.

Op zaterdag 28 en zondag 29 juli 2018, tussen 09:00 – 24:00u, is ook de Driemondweg, ter hoogte van boerderij Langerlust afgesloten voor al het autoverkeer. Dit ten aanzien van de veiligheid van onze bezoekers en het vrijwaren van de nooduitgangen en calamiteitenroutes van de hulpdiensten. Boerderij Langerlust blijft gewoon bereikbaar voor autoverkeer en zal geen overlast ondervinden van deze tijdelijke maatregel.

Ballorig en het recreatiestrandje zijn gewoon bereikbaar via de Valburgdreef.

2018 Evenementen Gaasper en quilty pleasure Gaasperplas // evenementen_informatie_gaasperenguilty.jpg (26 K)

Voor overige vragen of meldingen voorafgaand, tijdens en na het evenement kan contact worden gemaakt met de organisator: 020 – 26 13 716 of een e-mail sturen naar info@gaasperpleasure.nl. Vermeld bij de klacht uw naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres. Wij registreren uw klacht en sturen zo mogelijk iemand bij u langs om een geluidsmeting te doen.

Tijdens het evenement kunt u ook 24 uur per dag bellen met 14020. Buiten kantoortijden hoort u eerst een meldtekst, daarna krijgt u een medewerker aan de lijn. 

Mocht u na de afhandeling van uw melding tijdens het evenement niet tevreden zijn, dan kunt u daarover een klacht indienen via de website van de gemeente Amsterdam: www.amsterdam.nl/klachten.


Meer nieuws