Jaarverslag 2020 is live!

Publicatiedatum: 13 juli 2021

Geweldig! Het jaarverslag 2020 van Recreatie Noord-Holland is alive and kicking! Voor het vierde achtereenvolgende jaar presenteren we dit verslag via een speciale website.

Wij laten iedereen op een enthousiaste en vernieuwende manier zien wat we doen om natuurinclusief recreëren mogelijk te maken. Het jaarverslag hebben we samen gemaakt. Veel medewerkers zijn betrokken geweest bij de samenstelling van het verslag. Een enorme klus, die nu geklaard is! Daar zijn we trots op.

Bekijk, bewonder en verwonder: Jaarverslag Recreatie Noord-Holland 2020

Openhartig interview

Naast de geschreven introductie door onze directeur, is er dit jaar voor iets extra bijzonders gekozen! Tijdens een wandelinterview met Jos Gilliam in een van onze recreatieschappen komen in een openhartig gesprek de belangrijkste onderwerpen uit het jaar 2020 aan bod:

  • een terugblik op het bizarre door corona gedomineerde jaar met een verdubbeling van het gebiedsbezoek en een zeer flexibele inzet van onze mensen.
  • Ons actieplan Op weg naar natuurinclusieve recreatie. Met aandacht voor ecologische beheerplannen en natuurinclusieve ontwikkeling. Waarom bouw natuur moet opleveren in plaats van kosten.
  • Het werken aan een nieuw bedrijfsvoeringsmodel waarin hybride werken een prominente plek krijgt.
  • En het belang van participatie. Hoe door inbreng van de omgeving de ontwikkeling van ambities en uitvoeringsprogramma’s voor onze recreatiegebieden tot stand kwamen.

2021 Jaarverslag - interview Jos // interview_jos_jorinte_3_-_uitsnede_klein.png (1,185 K)
Interview directeur Jos Gilliam

Highlights via webstories

Daarnaast zijn de highlights van 2020 met webstories over Groengebied Amstelland, maar ook over de andere recreatieschappen: Spaarnwoude, Twiske-Waterland, Geestmerambacht, Alkmaarder- en Uitgeestermeer en het Routebureau in beeld gebracht.

Webstories zijn korte en tikbare slideshows waarmee we op een speelse en beeldende manier een verhaal vertellen. De stories zijn zowel vanaf een laptop als een mobiel te bekijken, waarbij de lezer zelf erdoorheen navigeert.

Wil je onze stories bekijken? Met deze 3 tips, swipe je eenvoudig door de verhalen.

Navigeren op mobiel of tablet: 

Als je op het linkerdeel van het scherm tikt in de webstory, ga je naar de vorige slide.
Door op het rechtergedeelte te klikken ga je naar de volgende slide.

Navigeren op een computerbrowser

Door links met de muis op de webstory te klikken, ga je naar de vorige slide.
Door rechts met de muis erop te klikken ga je naar de volgende slide.

Story pauzeren

Wil je de story pauzeren om rustig alle tekst te lezen? Hou dan je duim op het scherm gedrukt. Zolang je dat doet, staat de story stil. Deze optie geldt alleen voor mobiel of tablet.

Bekijk onze website met het jaarverslag 2020. We wensen je veel leesplezier!


Meer nieuws