Metakids obstacle race

Obstakel Race voor de stichting Metakids in Ouderkerkerplas

Publicatiedatum: 7 november 2018

De metakids obstacle race wordt gehouden in recreatiegebied Ouderkerkerplas en staat symbool voor de obstakels die kinderen met een metabole ziekte dagelijks moeten overwinnen.

Op zondag 18 november organiseert de stichting Metakids een obstacle race. Iedereen kan en mag mee doen, het doel van dit evenement is dat er zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar metabole ziekten, ook wel stofwisselingsziekten genoemd. Aan de race doen circa 350 kinderen mee. Het is een vrij rustig en kindvriendelijk evenement waar ook kinderen met een beperking aan mee doen.

Vrijdag 16 november start de opbouw van dit evenement en naar verwachting zullen de afbouwwerkzaamheden gereed zijn op maandag 19 november. We vragen bezoekers van het recreatiegebied Ouderkerkerplas rekening te houden met wat klein oponthoud. Er worden geen wegen afgesloten.

Om parkeeroverlast in de naastgelegen wijk te voorkomen verzoeken wij bezoekers van het evenement alleen te parkeren bij de grote parkeerplaats (Het Ruim) naast de Ouderkerkerplas.

Meer informatie over deelnemen en de race vind je op de website van Metakids.




Meer nieuws