Toegankelijkheid Gaasperpark tijdens Reggae Lake

Publicatiedatum: 31 juli 2019

Zaterdag 24 en zondag 25 augustus is het Gaasperpark het decor voor het grootste internationale Reggae festival van Nederland. Sommige delen van het recreatiegebied worden tijdelijk afgesloten.

Festivaltijden
Het evenement duurt van 13.00- 23.00 uur. 

Soundchecktijden
11:00 – 13:00 uur. 

Bereikbaarheid
Tijdens het evenement en tijdens de op- en afbouwperiode van zondag 18 augustus t/m donderdag 29 augustus zijn bepaalde delen van het recreatiegebied tijdelijk niet toegankelijk voor recreanten. Vanaf de start van de opbouwperiode tot en met het einde van de afbouwperiode wordt het festivalterrein gezien als bouwterrein dat door middel van hekwerken wordt afgezet. Dit afsluiten is van belang om de veiligheid te kunnen waarborgen voor zowel medewerkers van de organisatie als de recreant. De afsluiting van het evenemententerrein heeft gevolgen voor de openbare toegankelijkheid. Fietspaden, wandelpaden en ruiterpaden die binnen het evenemententerrein vallen worden afgesloten.

Op onderstaand kaartje wort een alternatieve route voor fietsers en wandelaars weergegeven. Informatie over de bereikbaarheid voor bezoekers van het evenement is te vinden op de website van Reggae Lake

Reggae Lake 2019 plattegrond // reggae_lake_plattegrond.jpg (57 K)

Download kaart

Contact
Mocht u (geluids-)hinder ervaren tijdens het festival, dan kunt u rechtstreeks bellen met de organisatie van Reggae Lake via telefoon 06 13162307 of mailen naar buurt@reggaelake.nl

U kunt ook contact opnemen met de gemeente Amsterdam, telefoon 14020. Meldingen tijdens evenementdagen kunt u via de website van de gemeente Amsterdam indienen via www.amsterdam.nl/klachten.


Meer nieuws