Toegankelijkheid Ouderkerkerplas tijdens Festival Macumba

Publicatiedatum: 3 juli 2019

Op zaterdag 27 juli 2019 wordt voor de tweede keer het Latijns-Amerikaanse Festival Macumba georganiseerd bij de Ouderkerkerplas. Sommige delen van het recreatiegebied worden tijdelijk afgesloten.

Het evenement vindt plaats in een gedeelte van het recreatiegebied, ten noorden van de plas, en duurt van 12.00- 23.00 uur. Meer informatie over het festival is te vinden op de website van Festival Macumba.

Toegankelijkheid Ouderkerkerplas tijdens op- en afbouwperiode
Op dinsdagochtend 23 juli beginnen de opbouwwerkzaamheden van het festival. De afbouw duurt uiterlijk tot en met woensdag 31 juli 22:00 uur. Tijdens de op- en afbouwperiode is onderstaand groen gearceerde gedeelte (zie kaartje) niet toegankelijk voor recreanten. Vanaf de start van de opbouwperiode tot en met het einde van de afbouwperiode wordt het festivalterrein gezien als bouwterrein dat door middel van hekwerken wordt afgezet. Dit afsluiten is van belang om de veiligheid te kunnen waarborgen voor zowel medewerkers van de organisatie als de recreant.

Toegankelijkheid Ouderkerkerplas tijdens het evenement
Op de dag van het festival zijn het parkeerterrein, het dagkampeerterrein, de Groeneveldweg en de Middenweg afgesloten. Alleen bewoners van deze adressen en pendelbussen worden hier doorgelaten. De watersportvereniging is toegankelijk voor leden. 

2019 Macumba kaart // macumba_kaartje_002.jpg (52 K)

Download hier het kaartje

Contact
Mocht u meer informatie willen, heeft u een specifieke vraag of heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek? Stuur dan een email naar info@festivalmacumba.nl.

Mocht u (geluids-)hinder ervaren tijdens het festival, dan kunt u tussen 08:00 en 23:00 uur contact opnemen via telefoonnummer 06-13140085.

Foto: Het Rijk Alleen


Meer nieuws