Voor ondernemers

Ben je op zoek naar een locatie in een sfeervolle natuurlijke omgeving?
Denk dan bijvoorbeeld eens aan de Ouderkerkerplas of een andere lokatie in Groengebied Amstelland. De terreinen beschikken over uitgebreide nutsfaciliteiten, zijn bereikbaar via meerdere toegangswegen en hebben voldoende parkeerruimte. Of kies voor Buitenplaats Wester-Amstel.

Buitenplaats Wester-Amstel - voor buitengewone gebeurtenissen
Buitenplaats Wester-Amstel bestaat uit een volledig gerestaureerde hofstede uit 1662 en een prachtige tuin. De locatie is gelegen aan de Amstel; nabij de historische dorpskern van Ouderkerk aan de Amstel vlakbij Amsterdam. De tuin is rijk aan flora en fauna en in het park is een romantische theekoepel gesitueerd. In het park zijn diverse mogelijkheden om tenten van klein en groot formaat te plaatsen. De luxe hofstede met een stenen voorhuis en een houten achterhuis heeft onder andere een expositieruimte annex concertzaal en een vergaderruimte.
De locatie biedt mogelijkheden voor evenementen zoals bijvoorbeeld receptie, concert, lezing of vergadering. Op het buitenterrein zijn in overleg evenementen mogelijk tot 150 personen.

Contactpersonen

Voor Buitenplaats Wester-Amstel neem je contact op met:
Jeroen Schepers, telefoon: 020- 496 56 56, e-mail jschepers@recreatienoordholland.nl 

Voor evenementen met minder dan 5.000 bezoekers neem je contact op met:
Henk Meuleman, telefoon: 020 - 496 56 56, e-mail: hmeuleman@recreatienoordholland.nl

Voor evenementen met meer dan 5.000 bezoekers neem je contact op met:
Mark Schoots, telefoon: 06-54375849, e-mail: mschoots@recreatienoordholland.nl

Voor het aanvragen van exclusief terreingebruik kun je ook gebruik maken van het formulier aanvraag terreinhuur.

Let op!
Voor het aanvragen van een evenement kan ook vergunning van de betreffende gemeente nodig zijn. 

VENTVERGUNNING
Ook voor het aanvragen van een ventvergunning/vergunning voor een tijdelijke standplaats is vergunning nodig van het groengebied. Neem hiervoor contact op met Henk Meuleman: 020 - 496 56 56.


OP ZOEK NAAR NIEUWE ONDERNEMERS
Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe ondernemers die op unieke locaties in Groengebied Amstelland recreatievoorzieningen kunnen realiseren. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Paula Bakker.


AANBESTEDINGSRICHTLIJN  
Bekijk de aanbestedingsrichtlijn


ONDERMANDAAT
Bekijk de ondermandaatsregeling.


LEGESVERORDENING
De kosten die worden gemaakt voor het verstrekken van een vergunning of een andere dienst zijn vastgelegd in de legesverordeing.