Voor ondernemers

Ben je als ondernemer op zoek naar een mooie locatie in een sfeervolle natuurlijke omgeving? Denk dan eens de recreatiegebieden van Groengebied Amstelland. Een ideale plek voor bijvoorbeeld het organiseren van groepsactiviteiten en evenementen. Lees hieronder alles over de mogelijkheden.

Aanmelden terreingebruik
In Groengebied Amstelland zijn er talloze mogelijkheden om activiteiten of evenementen te organiseren. Zo kun je er groepsactiviteiten organiseren zoals bruiloften, feesten en barbecues. Of bijvoorbeeld sportlessen en hondentrainingen geven in de buitenlucht. Dit kan echter niet altijd en overal. Vraag hier daarom ruim van te voren toestemming voor aan. Lees meer over het aanmelden van terreingebruik.

Groengebied Amstelland: zoveel te zien, zoveel te beleven
Van natuurliefhebbers, rustzoekers tot recreatieve dagjesmensen: Groengebied Amstelland biedt voor ieder wat wils. De rijke historie, intrigerende landschappen en uitgestrekte gebieden maken Groengebied Amstelland zeer interessant voor bezoekers. Maar ook voor evenementen! Het gebied is via verschillende toegangswegen goed bereikbaar en biedt bezoekers voldoende parkeerruimte.

Neem voor meer informatie contact op met:

Aanvragen ventvergunning of tijdelijke standplaats
Wil je in de recreatiegebieden van Groengebied Amstelland iets verkopen of verhuren, dan heb je officieel toestemming nodig van het recreatieschap. Je moet hiervoor een vent- of standplaatsvergunning aanvragen. Neem voor de mogelijkheden contact op met de afdeling beheer door een mail te sturen naar info@groengebied-amstelland.nl.

Ondernemen in Groengebied Amstelland
Het recreatieschap is gehouden aan de aanbestedingsrichtlijnen van de overheid voor de werken, leveringen en diensten. Dat geldt ook voor vastgoed dat beschikbaar is voor de markt of voor locaties die voor ontwikkeling in aanmerking komen. Lees hier de volledige aanbestedingsrichtlijn.

Wanneer er gronden en/of gebouwen beschikbaar komen, starten wij het wervings- en selectieproces naar een geschikte ondernemer. Hier communiceren wij over via de nieuwspagina.

Heeft u toch een vraag over de beschikbaarheid van gronden en/of gebouwen, neem dan contact op met ons Ondernemersloket via Ondernemersloket@recreatienoordholland.nl.

Leges
Voor het aanvragen van informatie, een vergunning of een andere dienst kunnen kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten kun je terugvinden in de legesverordening

Ondermandaat
Recreatie Noord-Holland heeft de bevoegdheid om in naam van bestuursorgaan Recreatieschap Groengebied Amstelland besluiten te nemen. Bekijk hier dit volledige ondermandaat/ ondermachtigingsbesluit.

Overige regelingen
Ook andere regelingen met betrekking tot ondernemerschap binnen Groengebied Amstelland zijn uitvoerig gedocumenteerd. Lees hier het mandaat/machtigingsbesluit t.b.v. het hoofd uitvoeringsorganisatie, de organisatieverordening - regeling basismandaat en de raamovereenkomst voor uitvoering van werkzaamheden.