Voor ondernemers

Ben je als ondernemer op zoek naar een geschikte locatie in een sfeervolle, natuurlijke omgeving? Denk dan eens aan de bijzondere recreatiegebieden van Groengebied Amstelland. Een ideale plek met prachtige landschappen en een rijke historie.

Groengebied Amstelland: zoveel te zien, zoveel te beleven
Van natuurliefhebbers, rustzoekers tot recreatieve dagjesmensen: Groengebied Amstelland biedt voor ieder wat wils. De rijke historie, intrigerende landschappen en uitgestrekte gebieden maken Groengebied Amstelland zeer interessant voor bezoekers. Maar ook voor ondernemers! Hier kun je perfect de hectiek van de stad ontvluchten: het gebied is via verschillende toegangswegen goed bereikbaar en biedt bezoekers voldoende parkeerruimte. 

Ondernemen in Groengebied Amstelland?
Het recreatieschap is gehouden aan de aanbestedingsrichtlijnen van de overheid voor de werken, leveringen en diensten. Dat geldt ook voor vastgoed dat beschikbaar is voor de markt of voor locaties die voor ontwikkeling in aanmerking komen.

Heeft u toch een vraag over de beschikbaarheid van gronden en/of gebouwen, dan kunt u contact opnemen met ons Ondernemersloket via Ondernemersloket@recreatienoordholland.nl.

Wil je terreingebruik aanvragen?
Voor organisaties is het mogelijk een terrein te reserveren voor het organiseren van een evenement. Lees hier meer over op de pagina terreinverhuur.

Aanvragen ventvergunning
Een ventvergunning/vergunning voor een tijdelijke standplaats vraag je aan bij het beheer van Groengebied Amstelland. Bel met Henk Meuleman via 020 - 496 56 56. 

Aanbestedingsrichtlijn
Groengebied Amstelland heeft een aanbestedingsrichtlijn opgesteld voor aanbesteding van werken, leveringen en diensten. Lees hier de volledige aanbestedingsrichtlijn.

Ondermandaat
Bekijk hier de volledige ondermandaatsregeling

Legesverordening
De kosten voor het verstrekken van een vergunning of een andere dienst zijn vastgelegd in de legesverordening

Overige regelingen
Lees hier het mandaat/machtigingsbesluit t.b.v. het hoofd uitvoeringsorganisatie, de organisatieverordening - regeling basismandaat en de raamovereenkomst voor uitvoering van werkzaamheden.