Terreingebruik

Wil je in de recreatiegebieden van Groengebied Amstelland een activiteit of evenement organiseren, iets verkopen of commerciële foto- en filmpopnamen maken? Dan heb je daarvoor toestemming nodig. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Activiteit of evenement organiseren

In Groengebied Amstelland zijn er talloze mogelijkheden om activiteiten of evenementen te organiseren. Zo kun je er groepsactiviteiten organiseren zoals bruiloften, feesten en barbecues. Of bijvoorbeeld sportlessen en hondentrainingen geven in de buitenlucht. Dit kan echter niet altijd en overal. Vraag hier daarom ruim van te voren toestemming voor aan. Lees meer over het aanmelden van terreingebruik.

Aanvragen ventvergunning of tijdelijke standplaats

Wil je in de recreatiegebieden van Groengebied Amstelland iets verkopen of verhuren, dan heb je officieel toestemming nodig van het recreatieschap. Je moet hiervoor een vent- of standplaatsvergunning aanvragen. Neem voor de mogelijkheden contact op met de afdeling beheer door een mail te sturen naar info@groengebied-amstelland.nl. Wil je een deze vergunning voor de recreatiegebieden Middelpolder, Elsenhove en Middenwaard, neem voor toestemming dan direct contact op met de gemeente Amstelveen.

Foto- en filmopnamen

Voor het maken van foto- en/of filmopnamen voor commerciële doeleinden in de recreatiegebieden van Groengebied Amstelland is toestemming nodig. Neem voor de mogelijkheden contact op met de afdeling beheer door een een mail te sturen naar info@groengebied-amstelland.nl. Wil je een deze vergunning voor de recreatiegebieden Middelpolder, Elsenhove en Middenwaard, neem voor toestemming dan direct contact op met de gemeente Amstelveen.

Kosten terreingebruik

Voor het aanvragen van informatie, een vergunning of een andere dienst kunnen kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten kun je terugvinden in de legesverordening

Grote evenementen

Van natuurliefhebbers, rustzoekers tot recreatieve dagjesmensen: Groengebied Amstelland biedt voor ieder wat wils. De rijke historie, intrigerende landschappen en uitgestrekte gebieden maken Groengebied Amstelland zeer interessant voor bezoekers. Maar ook voor evenementen! Het gebied is via verschillende toegangswegen goed bereikbaar en biedt bezoekers voldoende parkeerruimte.

Neem voor meer informatie contact op met:

Ondernemer evenementenlocaties gezocht

We zoeken regelmatig ondernemers die kansen zien voor onze evenementenlocaties. Op deze pagina vind je de plannen waarvoor wij op dit moment een ondernemer zoeken. Heb je interesse? Neem dan contact op met de personen die bij het project worden genoemd.

Zie hieronder de plekken waarvoor wij een ondernemer zoeken:

Momenteel zoeken wij geen ondernemers voor de evenementenlocaties