Andere activiteit kiezen?

Wandelroute Amstelveen (9,4 km)

Deze wandelroute voert je langs de pareltjes van Amstelveen en omgeving, waarbij je geniet van het bijzonders dat dit gebied te bieden heeft.

Wandelen langs de Amstel, genieten van vergezichten in de Bovenkerkerpolder en historische pareltjes van dit stukje Amstelveen bewonderen? Het kan allemaal in deze heerlijke wandeling. Strik je veters nog maar eens goed en dompel je onder in al het moois dat dit gebied te bieden heeft!

Langs mooie plekjes met interessante weetjes


De wandeltocht in Amstelveen en omgeving bedraagt bijna 10 km en voert je langs allerlei mooie plekjes in het gebied. Het handige digitale routeboekje vertelt je precies de route. Bovendien wijst het je onderweg op allerlei interessante en historische weetjes. Dat maakt de wandeltocht extra leuk om te doen!

Om een richtlijn te hebben van de duur van deze route: afhankelijk van je wandelsnelheid en het aantal keren dat je stopt om de weetjes in het boekje te lezen, doe je al snel 2 tot 2,5 uur over deze route.

Het startpunt van de route is Toeristisch Overstap Punt (TOP) Elsenhove. Je kunt hier gemakkelijk parkeren.

Routeboekje Amstelveen

Het routeboekje is in twee versies beschikbaar. Een digitale versie die handig is voor onderweg en die je met de hand kunt vergroten op je mobiel of tablet. Ook is er een printversie, die je vooraf thuis kunt printen om mee te nemen.

Routeboekje Amstelveen (9,4 km)

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over de specifieke route? Mail naar info@groengebied-amstelland.nl

Veel wandelplezier en bekijk vooral ook onze mooie andere wandelroutes in Groengebied Amstelland!