Doe mee aan de Gaasperplascross

Publicatiedatum: 7 januari 2020

Wil je een van je goede voornemens meteen deze maand in de praktijk brengen? Haal de sportieveling in jezelf naar boven en doe mee aan de Gaasperplascross op 12 januari. Kijken mag natuurlijk ook!

Mokums Cross Circuit
Op zondag 12 januari 2020 staat de derde editie van de Gaasperplascross, als onderdeel van het Mokums Cross Circuit, op de agenda. Deze crossloop gaat zoals een heuse cross betaamt over onverhard terrein: door het gras en over zand. En met afstanden variërend tussen de 1250 en 8400 meter kun je je conditie begin 2020 meteen goed op de proef stellen.

Voor jong en oud
De Gaasperplascross wordt gelopen over verschillende afstanden. Zo kun je als recreatieve loper meedoen aan een trimloop over 3300, 5000 of 8400 meter en zijn er speciale jeugdwedstrijden waarbij de jonge atleten hun kunsten mogen vertonen. Voor leden van de Atletiekunie is er een sprintcrosswedstrijd over een afstand van 3300 meter en zijn er wedstijden waarbij de deelnemers respectievelijk 5000 of 8400 meter afleggen. 

Inschrijven Gaasperplascross
Dus ren je graag en wil je wel een competitief element toevoegen aan je wekelijkse work-out? Je kunt je tot 9 januari 18.00 uur nog online voor de cross inschrijven via de site van Gaasperplascross en daarna ter plekke op de dag zelf.

Veel succes!


Meer nieuws