Eropuit in de kerstvakantie

Publicatiedatum: 27 december 2019

Wil je na de kerstdagen gezellig met elkaar een frisse neus halen? Maak eens een fijne wandeling, bijvoorbeeld in het prachtige Elsenhove onder de rook van Amsterdam. Ook erg leuk met kleine kinderen!

In het afwisselende natuurgebied Elsenhove kun je een korte wandeling (van 1,5 kilometer) maken waarbij je even de benen kunt strekken. Loop via wandelpaden en een voetspoor door de weilanden en krijg vanaf de sledeheuvel in het noordwesten een mooi uitzicht over het gehele gebied.   

Speelboerderij Elsenhove
Lekker uitgewaaid? Breng dan een bezoekje aan de Speelboerderij Elsenhove, een authentieke boerderij waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en ontdekken. Op de kinderboerderij kun je het jonge Lakenvelder kalfje en andere dieren bewonderen en in de natuurspeeltuin is er uiteraard ook genoeg te beleven. Voor de lekkere trek ben je in het bijbehorende theehuis aan het juiste adres! Bekijk de website van Elsenhove voor de openingstijden tijdens deze vakantieperiode.

Winter Theetuin Klarenbeek
Ook een leuke tip als je de voorkeur geeft aan een fietstochtje langs de Amstel: aanstaande zondag (29 december) is de Winter Theetuin Klarenbeek geopend in Zorgboerderij Klarenbeek. Stap af voor een pitstop in kerstsfeer en geniet van warme chocolademelk met slagroom of ander lekkers! (wel even vooraf aanmelden)


Meer nieuws