Dompel je onder in literatuur en natuur bij de Gaasperplas

Publicatiedatum: 24 juli 2020

Nog geen plannen voor deze zaterdag? Je kunt op 25 juli mee op een literaire natuurwandeling bij de Gaasperplas.

Literaire natuurwandeling Gaasperplas
Onder leiding van organisator Anne-Mariken Raukema en IVN-natuurgids Karine Klappe kun je heerlijk aan de wandel bij de Gaasperplas. Tijdens het lopen worden er literaire fragmenten voorgelezen die betrekking hebben op de natuur ter plaatse en schrijvers die over deze plek geschreven hebben. Na afloop krijg je een hand-out mee met deze fragmenten, gedichten en namen van de bijzondere bomen, struiken en planten die je tijdens de wandeling hebt kunnen bewonderen. 

Praktische informatie
De natuurwandeling start op zaterdag 25 juli om 13.00 uur bij de eindhalte van lijn 53 (metrohalte Gaasperplas). In totaal neemt de tocht ongeveer anderhalf uur in beslag, en weer of geen weer: het gaat altijd door! Het is raadzaam om stevige wandelschoenen aan te trekken. Er zijn geen kosten verbonden aan de wandeling, maar een vrijwillige bijdrage wordt uiteraard op prijs gesteld. Vooraf aanmelden is verplicht, dit kun je per mail doen via amraukema@icloud.com.

Uiteraard geldt dat er bij deze activiteit rekening wordt gehouden met coronamaatregelen, dus wees zelf ook verstandig en blijf bij klachten thuis. Kijk voor meer informatie over deze wandeling op de website van IVN Amsterdam.


Meer nieuws