Nieuw restaurant in recreatiegebied Ouderkerkerplas

Publicatiedatum: 16 november 2018

Aan de Plas is de naam voor de nieuwe horecazaak wat in het recreatiegebied Ouderkerkerplas komt. De ondernemers streven er naar om de zaak voor de zomer te openen.

Patriq en Ingomar zijn de ondernemers die de nieuwe horecazaak 'Aan de Plas' gaan runnen, De naam zegt het al, de locatie is aan het water, aan de rand van het strandje.

Groengebied Amstelland, beheerder van de Ouderkerkerplas, speelt met het mogelijk maken van horeca in op een wens van bezoekers. “Je kunt hier het hele jaar rond recreëren: hardlopen, fietsen, zomers lekker zwemmen, en in de herfst en winter een mooie wandeling maken," aldus Ingomar. “Tot dusver ontbrak het alleen aan een plek waar je even wat kunt eten of drinken.”

Daarom is Groengebied Amstelland in samenwerking met de gemeente een zoektocht begonnen naar een geschikte horecaondernemer. Bij de plas is nu namelijk nog geen vaste horeca aanwezig.

Groengebied Amstelland heeft er vertouwen in dat de ondernemers er een fijne plek van kunnen maken, passend bij het gebied en de wens van de bezoekers.

Lees hier het artikel verschenen in het weekblad voor Ouder-Amstel.


Meer nieuws