De Buurtcamping

Op vakantie in eigen stad: kamperen op de buurtcamping

Publicatiedatum: 19 juli 2023

Een plek om te ontspannen, te genieten van de natuur en nieuwe mensen te ontmoeten: de buurtcamping in het Gaasperpark is dit weekend weer geopend!

Buurtcamping in het Gaasperpark

Van vrijdag 21 juli tot en met zondag 23 juli kun je te midden van het prachtige Gaasperpark terecht op de unieke buurtcamping. Het park is een ideale plek om vakantie te vieren in eigen stad en een tent op te slaan middenin de natuur.  Of je nu een ervaren kampeerder bent of voor het eerst gaat kamperen, iedereen is hier welkom.

Bij de buurtcamping draait het niet alleen om het genieten van de omgeving; het doel van de camping is ook om buurtbewoners met verschillende achtergronden samen te brengen. Het is een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, nieuwe vriendschappen kunnen sluiten en natuurlijk dichtbij huis een vakantiegevoel kunnen ervaren!

Activiteiten voor jong en oud

Het programma van de buurtcamping start vrijdag 21 juli om 10.00 uur en duurt tot zondag 23 juli 17.00 uur. Tijdens deze drie dagen kun je meedoen aan verschillende activiteiten voor jong en oud.

Aanmelden voor de buurtcamping

Wil je graag komen kamperen bij de buurtcamping? Reserveer dan vooraf een kampeerplek via de website van Buurtcamping Gaasperpark.


Meer nieuws