Reggae Lake Festival Gaasperpark

Publicatiedatum: 11 augustus 2022

Van zaterdag 20 augustus t/m zondag 21 augustus is het Gaasperpark het decor voor het Reggae Lake Festival.

Wat is er te doen op het festival?
Reggae en aanverwante muziekgenres zijn de belangrijkste ingrediënten van het Reggae Lake Festival. Op zes podia kunnen bezoekers genieten van bands als Burning Spear, Morgan Heritage en Black Uhuru. Ook draaien diverse dj’s heerlijke reggae dansmuziek.

Festivaltijden
Zaterdag 20 augustus: 13:00 uur tot 23:00 uur
Zondag 21 augustus: 13:00 uur tot 23:00 uur

Bereikbaarheid
Tijdens het evenement en tijdens de op- en afbouwperiode zijn bepaalde delen van het recreatiegebied niet toegankelijk voor recreanten. Vanaf de start van de opbouwperiode tot en met het einde van de afbouwperiode wordt het festivalterrein gezien als bouwterrein dat door middel van hekwerken wordt afgezet. Dit afsluiten is van belang om de veiligheid te kunnen waarborgen voor zowel medewerkers van de organisatie als de recreant. De afsluiting van het evenemententerrein heeft gevolgen voor de openbare toegankelijkheid. Zo worden fietspaden, wandelpaden en ruiterpaden afgesloten indien deze binnen het evenemententerrein vallen. Op onderstaand kaartje zie je precies waar je wel en niet terecht kunt.

LET OP: Het naaktrecreatiegebied is tijdelijk verplaats naar de zuidzijde van de Gaasperplas.

2022 Reggae Lake Festival plattegrond // plattegrond_festivalgebied.jpg (27 K)

Op- en afbouwperiode
Afsluiting terrein en start opbouw: vrijdag 12 augustus 
Afbouw: maandag 22 augustus tot en met 25 augustus

Geluid
Tijdens het evenement wordt rekening gehouden met de opstelling van de geluidsapparatuur en ziet de organisatie toe op de toegestane geluidsnormen. Toch kan het voorkomen dat het geluid in de directe omgeving hoorbaar is. De eventorganisatie ziet erop toe dat de opgelegde geluidsnormen niet worden overschreden. De hele dag wordt het geluid op het terrein en op diverse punten in de omgeving gemeten.

Soundchecktijden
Zaterdag 20 augustus: 11:00 – 13:00 uur
zondag 21 augustus: 11:00 – 13:00 uur

Contact
Mocht je toch (geluids-)hinder ervaren tijdens het festival, dan kun je tussen 08:00 en 00:00 uur contact opnemen met de organisatie van Reggae Lake Festival, via telefoon 06 16 50 66 33 of mailen naar buurt@reggaelake.nl

Overlast van evenementen kun je ook melden via de website van de gemeente Amsterdam: www.amsterdam.nl/meldingen of telefonisch via 14020. Overlastmeldingen die tijdens het festival worden gemeld, worden geregistreerd en doorgegeven aan de festivalorganisatie en handhaving.

Heb je nog een klacht na afloop van het evenement? Dan kun je deze indienen via www.amsterdam.nl/klachten


Meer nieuws