2022 Reggae Lake Festival

Reggae Lake Festival Gaasperpark - alle ins en outs

Publicatiedatum: 8 augustus 2023

Van zaterdag 19augustus t/m zondag 20 augustus is het Gaasperpark het decor voor het Reggae Lake Festival.

Wat is er te doen op het festival?

Reggae en aanverwante muziekgenres zijn de belangrijkste ingrediënten van het Reggae Lake Festival. Op zes podia kunnen bezoekers genieten van bands als UB40, Alborosy, Steel Pulse, Maxi Priest en Barrington Levy. Ook draaien diverse dj’s heerlijke reggae en dancehall muziek.

Festivaltijden

Zaterdag 19 augustus: 13:00 uur tot 23:00 uur
Zondag 20 augustus: 13:00 uur tot 23:00 uur

Bereikbaarheid

Tijdens het evenement en tijdens de op- en afbouwperiode zijn bepaalde delen van het recreatiegebied niet toegankelijk voor recreanten. Vanaf de start van de opbouwperiode tot en met het einde van de afbouwperiode wordt het festivalterrein gezien als bouwterrein dat met hekken wordt afgezet. Dit afsluiten is van belang om de veiligheid te kunnen waarborgen voor zowel medewerkers van de organisatie als de recreant. De afsluiting van het evenemententerrein heeft gevolgen voor de openbare toegankelijkheid. Zo worden fietspaden, wandelpaden en ruiterpaden afgesloten als deze binnen het evenemententerrein vallen. Op onderstaand kaartje zie je precies waar je wel en niet terecht kunt.

Reggae Lake Festival raadt bezoekers af om met de auto komen. Er is dit jaar wel voor de zekerheid een parkeerterrein ingericht naast boerderij Langerlust aan de Provincialeweg 24. 

Klik hier voor grote plattegrond

2023 Plattegrond Reggae Lake // 2023_reggae_lake_festival_kaartbeeld_-_klein.jpg (34 K)

Foto: plattegrond

LET OP: Het naaktrecreatiegebied is tijdelijk verplaats naar de zuidzijde van de Gaasperplas.

2023 Verplaatste naaktrecreatielocatie Gaasperplas zuidoever // verplaatste_naaktrecreatielocatie_naar_zuidzijde_gaasperplas.png (746 K)

Foto: plattegrond Gaasperplas - naaktrecreatie tijdelijk aan zuidoever

Op- en afbouwperiode
Afsluiting terrein en start opbouw: vrijdag 11 augustus 
Afbouw: maandag 21 augustus tot en met donderdag 24 augustus (tot uiterlijk 20:00 uur)

Geluid
Tijdens het evenement wordt rekening gehouden met de opstelling van de geluidsapparatuur om geluidsoverlast te voorkomen en ziet de organisatie toe op de toegestane geluidsnormen. Toch kan het voorkomen dat het geluid in de directe omgeving hoorbaar is. De organisatie van Reggae Lake ziet erop toe dat de opgelegde geluidsnormen niet worden overschreden. Tijdens beide festivaldagen wordt het geluid op het terrein en op diverse punten in de omgeving gemeten.

Soundchecktijden
Zaterdag 19 augustus: 11:00 – 13:00 uur
zondag 20 augustus: 11:00 – 13:00 uur

Contact
Mocht je toch (geluids-)hinder ervaren tijdens het festival, dan kun je contact opnemen met de organisatie van het Reggae Lake Festival, via telefoon 06 16 57 34 46 69 of mailen naar buurt@reggaelake.nl

Overlast van evenementen kun je ook melden via de website van de gemeente Amsterdam: www.amsterdam.nl/meldingen of telefonisch via 14020. Overlastmeldingen tijdens het festival worden geregistreerd en doorgegeven aan de festivalorganisatie en handhaving.

Heb je nog een klacht na afloop van het evenement? Dan kun je deze indienen via www.amsterdam.nl/klachten


Meer nieuws