Toegankelijkheid Gaasperplas tijdens Guilty Pleasure

Publicatiedatum: 30 juni 2019

Op zaterdag 27 en zondag 28 juli 2019 vindt het jaarlijks terugkerende dansevenement Guilty Pleasure plaats. Sommige delen van het gebied zijn tijdelijk afgesloten i.v.m. het evenement.

Andere delen van het gebied blijven toegankelijk. Het festivalterrein is gelegen op het dagkampeerterrein en de surfoever ten zuidoosten van de Gaasperplas. Het evenement begint beide dagen om 13:00 uur en eindigt om 23:00 uur.

Toegankelijkheid Gaasperplas tijdens de op- en afbouwperiode
Op maandag 22 juli 2019 beginnen de opbouwwerkzaamheden van het festival. De afbouw duurt uiterlijk tot en met woensdag 31 juli 2019. Tijdens de op- en afbouwperiode zijn het dagkampeerterrein en de surfoever niet toegankelijk voor recreanten (zie paars gekleurde gedeelte in onderstaande kaart). Vanaf de start van de opbouwperiode tot en met het einde van de afbouwperiode wordt het festivalterrein gezien als bouwterrein dat door middel van hekwerken wordt afgezet. Dit afsluiten is van belang om de veiligheid te kunnen waarborgen voor zowel medewerkers van de organisatie als de bezoekers van het park.

Toegankelijheid Gaasperplas tijdens het evenement
Op zaterdag 27 en zondag 28 juli 2019, tussen 09:00 – 24:00 uur, is ook de Driemondweg, ter hoogte van boerderij Langerlust afgesloten voor al het autoverkeer. Dit ten aanzien van de veiligheid van de festivalbezoekers en het vrijhouden van de nooduitgangen en calamiteitenroutes van de hulpdiensten. Boerderij Langerlust blijft bereikbaar voor autoverkeer en zal geen hinder ondervinden van deze tijdelijke maatregel. Ballorig en het recreatiestrandje zijn bereikbaar via de Valburgdreef.

2019 Guilty Pleasure // kaartje_guilty_pleasure.gif (300 K)

Contact
Voor overige vragen of meldingen voorafgaand, tijdens en na het evenement kunt u telefonisch contact opnemen met de organisator via 020 – 26 13 716 of mailen naar buurt@guiltypleasurefestival.nl. Vermeld bij de klacht uw naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres.

Via 14020 kunt u contact opnemen met de gemeente. U kunt ook online een melding doen van overlast via www.amsterdam.nl/overlast.

Mocht u niet tevreden zijn met de afhandeling van uw melding, dan kunt u daarover online een klacht indienen via www.amsterdam.nl/klachten.


Meer nieuws