2021 Sluiting fietspad a9

Fietspad Holendrechterzijweg – Amstelzijweg voor 2 jaar afgesloten

Publicatiedatum: 12 maart 2021

Vanaf 15 maart 2021 is het fietspad onder de A9 door, tussen de Holendrechterzijweg en de Amstelzijweg, door werkzaamheden aan de A9 afgesloten. Gelukkig is er een alternatieve route!

Tijdelijke sluiting door werkzaamheden A9
De afgelopen jaren is het aantal auto’s dat dagelijks over de A9 tussen Ouderkerk en Aalsmeer rijdt, sterk gegroeid. De verwachting is dat in 2030 dagelijks zo’n 160.000 voertuigen over de A9 rijden. Om ervoor te zorgen dat deze auto’s vlot en veilig doorrijden, is Rijkswaterstaat gestart met de verbreding van de A9. Hiervoor sluit Rijkswaterstaat voor ongeveer 2 jaar de doorgang over de Amstelzijweg onder het viaduct (oranje kruis op de kaart).

2021 Sluiting fietspad 2 jaar // 2021_sluiting_fietspad_kaart.png (136 K)

Alternatieve route
De afsluiting is natuurlijk vervelend, maar er is een alternatief. Volg de omleiding en gebruik de doorgang verderop; Holendrechterzijweg – Amstelweg.  Deze route is toegankelijk voor zowel fietsers, wandelaars als auto’s. 

Meer informatie?
Heb je een vraag over de sluiting van het fietspad? Voel je vrij om contact met ons op te nemen via 020 – 496 56 56. Of mail je vraag naar info@groengebied-amstelland.nl. Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen over de werkzaamheden aan de A9 Badhoevedorp – Holendrecht? Check de website van Rijkswaterstaat.


Meer nieuws