2021 Ouderkerker Cross fietser

Zondag 28 november de 11e Ouderkerker Cross

Publicatiedatum: 26 november 2021

Eindelijk mag het dan: de 11e Ouderkerker Cross op zondag 28 november bij de Ouderkerkerplas.

Alleen deelnemers, begeleiders, vrijwilligers en natuurlijk de organisatie mogen zich begeven op het crossterrein. Publiek is vanwege de geldende coronamaatregelen niet toegestaan.

Parcours

De opbouw van het parcours is al op zaterdag 27 november vanaf 14 uur. Op zondagochtend strijden jonge en volwassen crossers op het ruim 3 km lange parcours. De start en finish zijn bij het strand, bij strandpaviljoen A/d Plas. Tussen 10 en 14 uur starten de wedstrijden voor verschillende categorieën. Na afloop van de wedstrijden ruimt de wielervereniging alles weer op, waarna het terrein weer vrij toegankelijk is voor bezoekers van het recreatiegebied. 

Persconferentie 26 november

Het is mogelijk dat de persconferentie van vrijdagavond 26 november invloed heeft op dit evenement. Bekijk de laatste informatie over de wedstrijddag op de website van WV De Amstel.

Beperkte toegankelijkheid gebied

Er zijn afzettingen in de buurt van het crossterrein en daarom is het terrein beperkt toegankelijk. Het fietspad over de Middenweg is vrij te gebruiken. Algemeen advies is om de aanwijzingen van de organisatie op te volgen.

Plattegrond crossterrein

2021 Plattegrond Ouderkerker Cross // plattegrond_crossterrein_-_klein.jpg (42 K)

Foto crosser: met dank aan A. Broex


Meer nieuws