Ga je mee kamperen op de buurtcamping in het Gaasperpark?

Publicatiedatum: 13 juli 2022

Vakantie vieren kan dit weekend heerlijk dichtbij: de buurtcamping in het Gaasperpark is weer geopend! Van vrijdag 15 juli tot en met zondag 17 juli is het weer volop genieten op de camping.

Buurtcamping bestaat 10 jaar
Het is zelfs een feestelijk jaar in 2022, de buurtcamping bestaat namelijk 10 jaar! Genoeg reden om te komen kamperen en/of een kijkje te nemen dit weekend, er staan vele leuke activiteiten en workshops op het programma. Zo kun je vakantie vieren, andere buurtbewoners uit Zuidoost leren kennen én genieten van het mooie park ineen! 

Van muziek, dans, filmavond tot kampvuur
Het programma van de buurtcamping start vrijdag 15 juli om 10.00 uur en duurt tot zondag 17 juli 17.00 uur. Tijdens deze drie dagen kun je meedoen aan verschillende activiteiten en workshops, zoals muziek, dans, knutselen, sport en spel. Ook staan er een filmavond en een gezellig kampvuur op het programma. Alle maaltijden zijn bovendien verzorgd.

Aanmelden & prijzen buurtcamping
Kom je graag je tent opslaan bij de buurtcamping? Iedereen is van harte welkom, maar reserveer van tevoren wel een kampeerplekje via deze website. Ook kun je hier een kaartje aanschaffen voor drie dagen deelname aan de activiteiten.

Overzjcht prijzen van de buurtcamping:

- drie dagen deelname activiteiten kost €15,79 per persoon
- kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar de buurtcamping
- een tentplek reserveren kost €15,79
- bewoners met een Stadspas betalen €5,79 voor een kampeerplek plus deelname aan de activiteiten

Geen tent maar wel kamperen
Wil je graag komen kamperen, maar heb je geen tent in je bezit? Neem dan contact op met de organisator Stichting Carabic om een tent te lenen!


Meer nieuws