Amsterdam Open Air - bezoekers

Overzicht muziekfestivals 2024 in het Gaasperpark

Publicatiedatum: 18 april 2024

In het Gaasperpark vinden in 2024 weer diverse muziekfestivals plaats.

Hieronder vind je het overzicht van de tot nu toe bekende festivals. Deze evenementen zijn onder voorbehoud van vergunningverlening van de gemeente en het komt weleens voor dat een evenement onverhoopt niet door kan gaan door andere omstandigheden. Wil je op de hoogte blijven? Houd dan onze website in de gaten voor de laatste stand van zaken. 

Amsterdam Open Air Festival 1 - 2 juni Gaasperpark
Guilty Pleasure Festival 6 - 7 juli Gaasperpark
Reggae Lake Festival 17 - 18 augustus Gaasperpark


Op- en afbouwperiode

Elk evenement heeft een opbouw- en afbouwperiode. In deze periode zijn delen van het gebied afgesloten. Dit afsluiten is van groot belang om de veiligheid te kunnen waarborgen voor zowel medewerkers van de organisatie als bezoekers van het gebied. Voordat een evenement start staat op onze nieuwspagina informatie over afsluitingen en omleidingsroutes www.groengebied-amstelland.nl/nieuws

Overlast houden we zo beperkt mogelijk

Wij realiseren ons dat er mensen zijn die overlast ondervinden van evenementen. Samen met de organisatoren maken wij afspraken om deze overlast tot een minimum te beperken - zowel voor bewoners, ondernemers, recreanten en de natuur. Daarbij worden in overleg met de gemeente ook maatregelen getroffen met betrekking tot de verkeersveiligheid, het opruimen van (zwerf)afval en het voorkomen van openbare ordeproblemen. 

Heb je een vraag of suggestie? Neem gerust contact met ons op via info@groengebied-amstelland.nl


Meer nieuws